Voor wie?

Voor jou als je te maken hebt met bijvoorbeeld:

Verdriet, emotionele problemen, burn out klachten, stress, moeite met het verwerken van verlies, eenzaamheid, depressieve gevoelens, faalangst of welke emotionele problemen dan ook die jou belemmeren goed te functioneren.

Jij staat centraal, jij als mens met jouw unieke gevoelens, jouw waarden, normen en mogelijkheden.

Voor jou, als je zelf eigenlijk niet meer goed weet wat je wilt en tegen situaties aanloopt die je graag anders zou willen hebben, maar je weet niet hoe. Als je ouders vinden dat je misschien met iemand moet praten (hoe vervelend dat ook lijkt). Als je iets ingrijpends meegemaakt hebt en er over na blijft denken. Als je somber bent, levensvragen hebt, je bed niet uit wilt komen, je afvraagt wat voor zin het allemaal heeft te leven.

Op een open, niet veroordelende manier kijken we samen naar jouw situatie, zoeken we de door jou zelf gewenste toekomst, je eigen ontwikkeling en ga je aan de slag met jouw gekozen acties.

Viersen Counseling is er voor jong en oud. Mensen die emotioneel gezond zijn, maar op dit moment minder in staat zijn om alleen op eigen kracht te functioneren.

Er zijn in Nederland veel jongeren die somber zijn en negatieve gedachten hebben. Heb jij dat ook en wil je daarover praten, voel je welkom je verhaal met mij te delen. Helaas kan ik geen garanties (was dat maar zo) en oplossingen bieden en houd jij zelf de verantwoordelijkheid over jouw leven, ik kan wel met je in gesprek gaan en naar jou luisteren.

Ook wil ik er graag zijn voor mensen die te maken hebben met een burnout en/ of overspanning. Het vele moeten en de hoge druk op werkzaamheden kunnen zo belastend zijn dat je compleet opgebrand raakt. Hierbij is het van belang om te achterhalen waar de oorzaken zitten, maar meer nog hoe we kunnen gaan werken aan herstel en het voorkomen van herhaling van de klachten.

In het bijzonder ligt er bij mij ook aandacht voor als je op een wachtlijst staat bij een andere organisatie (bijvoorbeeld GGZ), dan kan het prettig zijn, ter overbrugging, alvast een of meer gesprekken te hebben. Dan kunnen we altijd in overleg bepalen wat een volgend traject zou kunnen zijn.